Wij zijn Raymond en Dominique, en sinds onze eerste reis naar India in 2010 zijn we helemaal verliefd op dat land! Het kleurrijke straatbeeld, de chaos, de spiritualiteit, de verschillende religies en de ontzettend prachtige kunst, materialen en decoraties... We vonden het zo mooi dat we besloten een webshop op te richten en Indiase spullen te gaan importeren naar Nederland: Hindi & Bindi. Vanaf toen zijn we elk jaar weer terug gegaan en hebben steeds meer leuke leveranciers gevonden: de mandalaman, Shiva de schilder... schitterende mensen allemaal.

Omdat Raymond al meer dan 25 jaar ervaring heeft met feesten organiseren (zowel decorbouw als styling) en heel veel mensen kent in die wereld, was het een logische stap om met Hindi & Bindi ook event styling te gaan doen. Met de spullen uit onze loods (heel veel one-of-a-kind items die je nergens anders tegen zult komen) en een heleboel creativiteit toveren wij elk evenement om tot een te gekke ervaring! We denken out of the box met je mee, letten op de details die voor de wow-factor gaan zorgen, en zetten onze passie voor een mooie aankleding met liefde in voor jouw feest of evenement.

Daarbij vinden we het heel belangrijk om goed naar jou, onze klant, te luisteren. Er is bij ons veel mogelijk en we denken graag met je mee. Ben je benieuwd of wij bij jouw evenement passen? Bel ons gerust om even kennis te maken en je idee te delen: 06-25055039 of mail naar info@hindienbindi.nl !

1