Wat doen wij...

Hindi & Bindi is goed in een sfeer neerzetten voor jouw event. Wij creëren met veel oog voor detail een vibe die helemaal afgestemd is op het doel van jouw bijeenkomst. Soms superfeestelijk, dan weer ingetogen en sereen, en alles daartussenin. Maar altijd met onze herkenbare Hindi & Bindi touch: een beetje bohemian en hippie en vintage, snufje botanical, flinke scheut India, en wat 1001 Nacht naar smaak. Iets voor jou? Bekijk hieronder wat we allemaal voor je kunnen doen:

Totaal concepten

Wil je helemaal ontzorgd worden als klant? Dan is een totaalconcept van Hindi & Bindi iets voor jou. Wij regelen je evenement van A tot Z: licht, geluid, muziek, catering, en wat je verder nog nodig hebt om er een klapper van te maken. Én natuurlijk een supertoffe aankleding van je locatie, in de relaxte boho stijl die je van ons gewend bent. Bel ons met je idee, dan vertellen wij je wat er allemaal mogelijk is!

Feesten & bruiloften

Geef je een tuinfeestje, een babyshower, vier je een jubileum of ga je trouwen? En wil je dat graag in jouw eigen stijl doen? En zou je die stijl beschrijven met woorden als boho, oriental, Ibiza, India/Goa, gypsy, yoga, wereldreiziger, spiritueel,vintage, kleurrijk, flower power en botanical? Dan heb je met Hindi & Bindi een event stylist gevonden die jou helemaal snapt. We hebben voor elk budget wat wils: bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee!

Zakelijke event styling

Zakelijk hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn. Zoek jij iets ‘eigens’ voor je volgende business event, en past onze stijl bij jouw evenement? Dan kun je ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. Hindi & Bindi heeft ruime ervaring in het aankleden van bedrijfsfeesten, productpresentaties, personeelsbijeenkomsten, themafeesten en beurs-stands. Bekijk hier de projecten die we eerder gedaan hebben voor een indruk.

Festival styling

Heb jij zin om een kleurrijke, exotische, visueel overdonderende, MAGISCHE, once-in-a-lifetime happening te organiseren? Daar helpen wij je graag bij! Of het nou gaat om een heel festival, een kleinere area, een podium of een horeca gedeelte: Hindi & Bindi heeft de expertise en de connecties om er iets heel tofs van te maken. Bel ons! Krijg je geen spijt van 😉

Verhuur collectie

Ben je op zoek naar decoratiemateriaal in de juiste stijl? Ook als je je feest of event zelf wilt aankleden kun je bij ons terecht. Wij verhuren je graag onze collectie tenten, balinese parasols, black lights, mandala doeken, kussens, vlaggen, unieke decoraties... you name it. Bekijk de spulletjes in onze webshop voor een indruk en om je bestelling te plaatsen, of bel ons even. Je kunt de spullen zelf ophalen en terugbrengen in Schipluiden, of op je evenementlocatie laten bezorgen en ophalen.

Horeca styling

Is onze exotische boho stijl precies wat je zoekt en wil je jouw restaurant, strandtent, pop-up, lounge, foodtruck of club door ons laten inrichten? Doen we graag! Tijdelijk of permanent, en Corona-proof zolang het nog nodig is. Dankzij onze contacten in India kunnen we ook authentieke, speciaal voor jouw project gemaakte meubels en decoraties voor je importeren. Neem contact op, dan horen we graag wat je in gedachten hebt.

1